Cosul meu

0

Politica de confidentialitate


ALCROMAL S.R.L trateaza cu responsabilitate protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal si aplica cu strictete legislatia în vigoare. Mai jos va prezentam politica noastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care va ofera posibilitatea de a va informa cu privire la protectia pe care v-o garantam si scopul colectarii datelor cu caracter personal.

Din perspectiva Regulamentului European 679/2016 privind protectia datelor personale – GDPR (General Data Protection Regulation) devenit aplicabil începând cu data de 25 mai 2018, procesam doar datele cu caracter personal pe care dumneavoastra le-ati stabilit, pentru timpul indicat si în scopurile impuse de dumneavoastra ca operator. Va asiguram ca datele dumneavoastra sunt în siguranta, ramân proprietatea dumneavoastra si sunt stocate doar pe server securizat. Sistemul de back-up este foarte bine implementat si securizat, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.
1. Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal este compania ALCROMAL SRL., adresa de corespondenta fiind protectie.date@alcromal.ro.
2. Începând cu data de 25 mai 2018, puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal la urmatoarea adresa de e-mail: protectie.date@alcromal.ro.
3. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal se rezuma la desfasurarea activitatii de furnizare a serviciilor sau definirii unei relatii contractuale actuale sau viitoare ori unei alte situatii neprecizata aici. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o maniera conforma cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea si executarea contractului în cazul procesarii comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).
4. In general, datele prelucrate sunt numele, prenumele si datele personale de contact. 5. Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.
6. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate si prelucrate pentru o perioada necesara pentru a atinge scopul prelucrarii, primite din email si formulare de contact.
7. Pentru prelucrarea comenzilor, durata prelucrarii va varia în functie de perioada contractuala agreata de parti.
8. Pentru îndeplinirea anumite obligatii legale (cum ar fi obligatiile evidenta de contabila si raportare fiscala, arhivare etc.), durata prelucrarii variaza si ea în functie de obligatia legala incidenta. Începând cu data de 25 mai 2018, informatii despre durata prelucrarii datelor dumneavoastra pot fi obtinute la urmatoarea adresa de e-mail: protectie.date@alcromal.ro.
9. Aveti dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, de a le rectifica, sterge sau limita prelucrarea, precum si dreptul ca acestea sa nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveti dreptul la portabilitatea datelor, în anumite conditii.
10. Cu exceptia cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligatii legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntara, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume si adresa) va va împiedica sa plasati o comanda.
11. Aveti dreptul la portabilitatea datelor – în anumite conditii puteti primi datele personale pe care ni le-ati furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau se poate solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
12. De asemenea, aveti dreptul de a va retrage oricând consim?amântul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu va va afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal înainte de a va retrage consimtamântul.
13. Aveti dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor în cazul în care considera?i ca v-au fost încalcate drepturile.

Lista tuturor drepturile dumneavoastra odata cu adoptarea si implementarea GDPR

Prin urmare, în calitate de utilizator ALCROMAL SRL, aveti urmatoarele drepturi:
• Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs. personale;
• Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legala sau în alte cazuri prevazute de lege;
• Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevazute de lege;
• Dreptul de opozitie – va puteti opune în special, prelucrarilor de date care se întemeiaza pe interesul nostru legitim;
• Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, în anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
• Dreptul de a depune plângere – puteti depune plângere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
• Dreptul de retragere a consimtamântului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamântul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimtamântului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramânând in continuare valabila;
• Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare sau va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la adresa de e-mail protectie.date@alcromal.ro.

Fiind de acord cu prezentul document „Politica de confidentialitate” , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.


COPYRIGHT,


Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.


LIMITARE DE RESPONSABILITATE


Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
• intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;
• deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului;
• informatiile eronate furnizate de cumparator; acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site;
• posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional;
• neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP);
• continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
• produsul comandat nu este pe stoc;
• identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv daca pretul acestuia este afisat eronat.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.


DISPOZITII FINALE


Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
ALCROMAL SRL
• SEDIU SOCIAL: Str. Dumbravei Nr 229, Dumbrava Rosie, Jud. Neamt, ROMANIA;
• EMAIL: alexandru@alcromal.ro, office@alcromal.ro; protectie.date@alcromal.ro;
• TEL: 0752-27.27.55;
• REG COM: J27/323/1997;
• COD FISCAL: 9547886.