Alcromal - Magazin de scule si unelte pentru meseriasi cu stil.

Despre noi

SC ALCROMAL SERVICE SRL este companie cu capital privat integral romanesc ce activeaza incepand cu anul 1997 in distributia de consumabile, in principal, pentru industria lemnului, constructiilor, oferind in acelasi timp si solutii pentru ambalare si industrie, in general. Obiectivul nostru este de a satisface in timp util nevoile clientilor nostri, portofoliul nostru de produse fiind actualizat in permanenta, in functie de nevoile clientilor.
SC ALCROMAL SERVICE SRL este experta in furnizarea pe piata a unor marci de renume mondial, cum ar fi: XTline (scule ,unelte, accesorii si benzi adezive),Ardon (protectia muncii), Top Trade (scule ,unelte si accesorii),  Tesa (benzi adezive), Festa (toata gama de scule si unelte), Azur (lacuri si vopsele), s.a.m.d., fiind distribuitor autorizat al acestor marci, fapt ce va ofera garantia unei colaborari avantajoase din punct de vedere al preturilor.
Alcromal Service va ofera 5 motive de a ne alege:
1. Cererile clientilor sunt analizate imediat de personal instruit si sunt prezentate imediat solutii optime.
2. Preturile noastre sunt mai mult decat competitive pe piata pentru simplu motiv ca suntem distribuitorii acestor marci de renume mondial.
3. Calitatea produselor noastre este garantata de certificate de calitate emise de producatorii nostrii de marca.
4. Oferim servicii de livrare la sediu cu masinile noastre (in functie de cantitati si de valoarea produselor) sau oferim solutii adiacente convenabile.
5. Va asiguram consultanta pentru produsele pe care le comercializam cu specialisti de la firma noastra sau de la producatorii nostri.