Cosul meu

0

There are no items matching the selection.

Cele mai vandute
Noutati
Alcromal Service - Cine suntem
Vesti bune ne vin de la Milwaukee Tools, care au lansat recent masina de gaurit si inssurubat M12 CDD -402C.
Astfel, cu ajutorul gamei de produse tesamoll®, scapati de fisurile si golurile in geamuri si usi, aspecte care nu sunt doar incomode, insa si gen
Suntem incantati sa va anuntam ca incepand din aceasta toamna, demaram distributia de produse Kraft.
Va prezentam noile discuri diamantate de la Klingspor
Produsul Azur SuperPalux se aplica in 2-3 straturi la interval de 8-10 ore. Primul strat se lasa 24 ore la uscare, dupa care se slefuieste usor si se
Parerea clientilor
"Customer service excelent, produse de calitate, majoritatea produselor fiind livrate din stoc. Produsele care nu erau pe stoc au fost aduse foarte rapid la comanda, iar preturile sunt foarte bune"

Arhitectural Interior Design

Producator mobilier

Exista 3 moduri prin care coletele pot ajunge in posesia dvs:

1. Fie prin curierat rapid  in maxim 48 de ore, cu exceptia zilelor de week-end si a sarbatorilor legale.

Mentionam ca LIVRAREA ESTE GRATUITA in limita a 4 kilograme, pentru comenzile avand valoarea de MINIM 400 lei TVA inclus, in localitatile acoperite de Dragon Star Curier.

In cazul livrarii coletelor cu valoarea de maxim 400 lei sau cu greutatea mai mare de 4 kg prin serviciul de curierat, taxa de livrare nu este inclusa in pretul produselor, aceasta urmand sa fie facturata catre client si achitata ramburs in momentul receptiei produselor.

In timp ce tarifele aferente livrarii prin Fan Courier sunt cele stabilite in cosul de cumparaturi, tarifele practicate de catre firma de curierat Dragon Star sunt detaliate mai jos:

In localitatile acoperite de Dragon Star, primul kilogram costa 6.96 lei (TVA inclus), la care se adauga taxa de ramburs in cuantum de 7.73 lei (TVA inclus).

Fiecare kilogram suplimentar costa 0.77 lei (TVA inclus), iar fiecare kilometru suplimentar costa 0.62 lei (TVA inclus).

Pentru costul exact al unei livrari prin Dragon Star, va rugam sa contactati Serviciul Customer Service la 0752.27.27.55 sau pe mai la office@alcromal.ro / alexandru@alcromal.ro.

2. De asemenea, livram si prin intermediul sistemului logistic propriu pe raza judetelor Neamt, Bacau si Iasi, in termen de maxim o saptamana (in functie de planificarea rutelor agentilor, data exacta, precum si traseul acestora fiind comunicate in momentul confirmarii comenzii).

3. In plus, coletele pot fi ridicate personal de la depozitul principal din loc. Dumbrava Rosie str Dumbravei Nr. 229 jud Neamt.

 

 

 

 

 

 

 

APLICA PRODUSELE NOASTRE CU MANDRIE