Cosul meu

0

There are no items matching the selection.

Cele mai vandute
Noutati
Alcromal Service - Cine suntem
Vesti bune ne vin de la Milwaukee Tools, care au lansat recent masina de gaurit si inssurubat M12 CDD -402C.
Astfel, cu ajutorul gamei de produse tesamoll®, scapati de fisurile si golurile in geamuri si usi, aspecte care nu sunt doar incomode, insa si gen
Suntem incantati sa va anuntam ca incepand din aceasta toamna, demaram distributia de produse Kraft.
Va prezentam noile discuri diamantate de la Klingspor
Produsul Azur SuperPalux se aplica in 2-3 straturi la interval de 8-10 ore. Primul strat se lasa 24 ore la uscare, dupa care se slefuieste usor si se
Parerea clientilor
"Customer service excelent, produse de calitate, majoritatea produselor fiind livrate din stoc. Produsele care nu erau pe stoc au fost aduse foarte rapid la comanda, iar preturile sunt foarte bune"

Arhitectural Interior Design

Producator mobilier

Kraft - Life is ART - Live yours in colours

Cu o indelungata traditie in productia de vopsele decorative, grupul Kraft Paints este in prezent unul dintre principalii jucatori pe piata de vopsea din Grecia si regiunea Balcanica datorita investitiilor constante in cercetare si dezvoltare, imbunatatind continuu gama de produse, si prin oferirea de solutii si servicii integrate.

Prin gama completa de produse disponibile, compania furnizeaza solutii de protectie decorativa complete pentru toate tipurile de suprafete, incluzand nevoile de vopsire specifice si speciale.

Toate produsele din gama Kraft indiferent de gama sau categorie sunt remarcabile prin calitatea ridicata, siguranta, usurinta de folosire si respectul pentru mediu.

KRAFT Paints, divizia de vopsele si finisaje decorative a Druckfarben Hellas, dateaza din 1936. KRAFT Paints a fost lansat initial ca un brand sub umbrela caruia au fost dezvoltate numai solutii pentru finisaje decorative: lacuri, emailuri, vopsele, tencuieli decorative si pentru soclu etc. 

In 2003 au fost introduse pe piata romaneasca primele produse din gama KRAFT Paints, iar in 2007 a fost inaugurata unitatea de productie de la Magurele.

Echipele de cercetare din Grecia si din Romania coopereaza indeaproape astfel incat sa poata oferi clientilor solutii estetice, cu valente functionale corespunzatoare tendintelor si nevoilor moderne in materie de amenajari.

In 2014 s-a decis ca a sosit momentul sa ofere clientilor si solutii de protectie structurala si a fost lansata in Romania prima gama non-deco: KRAFT HydroLock – Solutii de hidroizolare si impermeabilizare, urmata in 2015 de KRAFT Hydroguard – Sistem de mortar hidroizolant.

In 2015 a fost lansat Sistemul inovativ de vopsele si tencuieli cu eficienta energetica, patentate in Uniunea Europeana – Energy Save.

In 2016 au fost pregatite primele tencuieli decorative care rezista la foc si previne propagarealui, KRAFT Fire Proof, certificate in Clasa A2 de reactie la foc de catre Laboratorul de Incercari la Foc din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Gama completa de produse Kraft pe sptocul pnostru poate fi consultata aici:

 

 

 

 

 

 

APLICA PRODUSELE NOASTRE CU MANDRIE