Alcromal - Magazin de scule si unelte pentru meseriasi cu stil.

Disc debitat metal 180 x 2.5 (5bc/30bc) Cod Unic: 22222

6.19lei
- +
  • Stoc: disponibil
  • Livrare: 100g
  • Retur: 14 zile

Descriere:

Un disc de debitat metal cu dimensiunile 180 x 2.5 mm este un disc subțire utilizat pentru tăierea materialelor metalice, cum ar fi oțelul sau aluminiul. Iată ce înseamnă aceste dimensiuni:

  • Diametru: Diametrul discului este de 180 mm, ceea ce indică mărimea discului și cât de mare va fi zona de tăiere.

  • Grosime: Grosimea discului este de 2.5 mm. Discurile subțiri sunt ideale pentru tăierea materialelor metalice, deoarece oferă tăieturi precise și minimizarea deșeurilor.

Acest tip de disc de debitat metal este folosit în construcție, industrie, prelucrarea metalului și multe alte aplicații pentru tăierea sau debitarea metalelor. De obicei, aceste discuri sunt utilizate cu unelte electrice precum flexuri sau mașini de debitat pentru a efectua tăieturi precise în materialele metalice. Dimensiunile mai mari, cum ar fi cele de 180 mm, pot fi utile pentru tăierea rapidă a unor materiale groase sau pentru proiecte care necesită o tăiere mai extinsă.

Asigurați-vă că respectați instrucțiunile producătorului pentru utilizarea corectă a acestor discuri și utilizați întotdeauna echipament de protecție personală, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși, pentru a vă asigura siguranța în timpul lucrului cu materiale metalice.