Cosul meu

0

There are no items matching the selection.

Cele mai vandute
Noutati
Alcromal Service - Cine suntem
Vesti bune ne vin de la Milwaukee Tools, care au lansat recent masina de gaurit si inssurubat M12 CDD -402C.
Astfel, cu ajutorul gamei de produse tesamoll®, scapati de fisurile si golurile in geamuri si usi, aspecte care nu sunt doar incomode, insa si gen
Suntem incantati sa va anuntam ca incepand din aceasta toamna, demaram distributia de produse Kraft.
Va prezentam noile discuri diamantate de la Klingspor
Produsul Azur SuperPalux se aplica in 2-3 straturi la interval de 8-10 ore. Primul strat se lasa 24 ore la uscare, dupa care se slefuieste usor si se
Parerea clientilor
"Customer service excelent, produse de calitate, majoritatea produselor fiind livrate din stoc. Produsele care nu erau pe stoc au fost aduse foarte rapid la comanda, iar preturile sunt foarte bune"

Arhitectural Interior Design

Producator mobilier

Despre noi

SC ALCROMAL SERVICE SRL este companie cu capital privat integral romanesc ce activeaza incepand cu anul 1997 in distributia de consumabile, in principal, pentru industria lemnului, constructiilor, oferind in acelasi timp si solutii pentru ambalare si industrie, in general. Obiectivul nostru este de a satisface in timp util nevoile clientilor nostri, portofoliul nostru de produse fiind actualizat in permanenta, in functie de nevoile clientilor.
SC ALCROMAL SERVICE SRL este experta in furnizarea pe piata a unor marci de renume mondial, cum ar fi: Tesa (benzi adezive), Klingspor (toata gama de produse abrasive), Azur (lacuri si vopsele), s.a.m.d., fiind distribuitor autorizat al acestor marci, fapt ce va ofera garantia unei colaborari avantajoase din punct de vedere al preturilor.
Alcromal Service va ofera 5 motive de a ne alege:
1. Cererile clientilor sunt analizate imediat de personal instruit si sunt prezentate imediat solutii optime.
2. Preturile noastre sunt mai mult decat competitive pe piata pentru simplu motiv ca suntem distribuitorii acestor marci de renume mondial.
3. Calitatea produselor noastre este garantata de certificatede calitate emise de producatorii nostrii de marca.
4. Oferim servicii de livrare la sediu cu masinile noastre (in functie de cantitati si de valoarea produselor) sau oferim solutii adiacente convenabile.
5. Va asiguram consultanta pentru produsele pe care le comercializam cu specialisti de la firma noastra sau de la producatorii nostrii.

 

 

 

 

 

 

APLICA PRODUSELE NOASTRE CU MANDRIE