Alcromal - Magazin de scule si unelte pentru meseriasi cu stil.

Coliere plastic negru 500 x 7.6 mm. (50buc) Cod Unic: 23830

27.97lei
- +
  • Stoc: disponibil
  • Livrare: 100g
  • Retur: 14 zile

Descriere:

Coliere (șoricei) realizate din plastic de tip poliamidă, ce pot fi utilizate atât în scop casnic, cât și în scop profesional, industrial.

Colierele din plastic cu dimensiunile de 500 x 7.6 mm, vândute în seturi de 100 de bucăți, sunt utilizate pe scară largă în diverse aplicații pentru prinderea, legarea și organizarea cablurilor, țevilor sau altor componente. Aceste coliere sunt în special potrivite pentru utilizarea în domeniul electric, telecomunicațiilor, construcțiilor și în multe alte domenii.

Caracteristicile cheie ale acestor coliere din plastic includ:

  • Dimensiuni: Lungimea colierei este de 500 mm, iar lățimea sau lățimea lată este de 7,6 mm. Aceste dimensiuni sunt potrivite pentru o gamă variată de aplicații.

  • Cantitate în set: Fiecare set conține 100 de bucăți de coliere negre. Acest lucru oferă o cantitate suficientă pentru a gestiona o serie de proiecte sau pentru utilizare frecventă.

  • Culoare neagră: Colierele sunt de culoare neagra, ceea ce le face potrivite pentru a se potrivi cu diverse medii sau pentru a oferi un aspect ordonat și uniform.

  • Material plastic durabil: Colierele sunt fabricate din plastic rezistent, care poate rezista la uzură, variații de temperatură și factori de mediu.

Utilizările comune ale acestor coliere includ prinderea și organizarea cablurilor și firelor într-un sistem de cablare, atașarea țevilor sau conductelor la perete sau alte structuri, sau chiar pentru a lega și fixa diverse componente în timpul lucrărilor de construcție sau de reparații.

Asigurați-vă că verificați specificațiile și dimensiunile exacte ale colierelor pentru a vă asigura că sunt potrivite pentru nevoile dvs. specifice de proiect.