Suntem incantati sa va anuntam ca incepand din aceasta toamna, demaram distributia de produse Kraft. Ne bucuram foarte mult de profesionalismul cu care partenerii nostri trateaza personal pana si cele mai mici probleme care apar, in incercarea de a plia cerintele autohtone cu expertiza binecunoscutului producator grec. Astfel, suntem uimiti sa aflam ca au o gama extrem de variata de produse in portofoliu, existand solutii pentru orice situatie care poate interveni in acest domeniu.

        Pe langa gama clasica de tencuieli si varuri de interior/exterior, specialistii de la Kraft Paints au dezvoltat gama Brillant cu portelan, Ultra Washable imbogatit cu particule ceramice, gama Kitchen and Bathroom pentru protectie ridicata importiva mucegaiului, gama Eco (Singurul produs cu certificat Eco-Label din Romania!), precum si gama revolutionara Energy Save (Vopsea fotocatalitica cu eficienta energetica pentru interior). Toate aceste game au drept scop amenajarea cu bun gust si produse de calitate a spatiilor dvs interioare. In plus, expertii de la Kraft Paints au conceput solutii si pentru peretii exteriori, protejand fatadele, bucurandu-se sa aiba in portofoliu si emailuri, grunduri si lacuri (destinate protactiei suprafetelor lemnoase si a metalelor), precum si grunduri, amorse si chituri. In aceasta lista le-am mentionat pe cele mai importante, insa, pentru a face cunostinta cu universul Kraft, va invitam sa parcurgeti „meniul” celor mai bune retete de vopseluri, prezentat in cadrul site-ului nostru.

        Trebuie sa mentionez faptul ca este posibil sa nu gasiti oriunde produsele Kraft, deoarece ele sunt destinate doar cunoscatorilor si utilizatorilor care sunt prea cumpatati pentru a-si achitiona produse ieftine.

         Pentru a consulta oferta completa a produselor Kraft din stocul nostru, click