Salut, probabil esti nou pe site-ul nostru si esti curios cine suntem si cu ce ne ocupam. O sa incep prin ati spune in primul rand de cand suntem pe piata, si anume din 1997. Impresionant, nu? Societatea Alcromal Service SRL si-a inceput activitatea atunci cand s-a identificat foarte clar nevoie unui furnizor serios si capabil pentru piata de materiale consumabile necesare industriei producatoare de mobila. Imediat dupa, s-a inceput colaborarea cu producatorul de materiale abrazive Klingspor, cu importatorul de benzi adezive Tesa, si ulterior cu producatorul de vopseluri si lacuri Azur SA din Timisoara. Ulterior, s-au alaturat echipei de furnizori producatorul de scule si unelte Milwaukee, iar din toamna anului 2016, ne bucuram ca suntem si distribuitori zonali ai produselor Kraft Paints.

       De-a lungul timpului, a crescut si zona de acoperire a agentilor nostri, acum fiind prezenti in judetele Neamt, Bacau si Iasi, precum si in unele localitati din Vaslui. Din noiembrie 2016 s-a lansat si magazinul online www.alcromal.ro (securizat din martie 2017), in care puteti gasi intreaga noastra oferta la pret de discounter. Cu ajutorul acestui instrument, asiguram acoperirea intregii tari, procesul de achizitie fiind foarte simplu, iar livrarea facandu-se in maxim 48 de ore. De asemenea, echipa noastra a crescut simtitor, ajungand acum (iulie 2017) la 9 angajati (1 administrator, 1 asociat, 1 gestionar, 2 soferi livratori, 1 administrator de site si 3 agenti zonali) si o flota de 8 masini. Depozitul nostru este amplasat intr-un punct cheie, in localitatea Dumbrava Rosie din jud. Neamt, cu acces facil atat in zona de sud, spre Bacau, precum si inspre Est, spre Iasi.

      Lucram in permanenta pentru a satisface nevoile clientilor nostri, oferind produse de cea mai buna calitate la cele mai competitive preturi de pe piata. Asadar, indiferent ca vrei doar sa vopsesti jucariile copilului tau, o rama foto, sa iti renovezi casa sau chiar ansamblul rezidential, voi avem cele mai bune produse pentru tine. Nu vreau sa te retin prea mult, pentru ca stiu ca timpul tau este pretios, asa ca, in cazul in care ai alte intrebari, nu ezita sa ma anunti.

     O zi faina iti doresc!