Cosul meu

0
Cele mai vandute

Blog

Cine suntem

08.09.2016 11:18

Alcromal Service - Cine suntem
0 Comentarii | Posted in Utile By Marius Focsaneanu
Vesti bune ne vin de la Milwaukee Tools, care au lansat recent masina de gaurit si inssurubat M12 CDD -402C.
0 Comentarii | Posted in Evenimente By Mihai Ardeleanu

Astfel, cu ajutorul gamei de produse tesamoll®, scapati de fisurile si golurile in geamuri si usi, aspecte care nu sunt doar incomode, insa si generatoare de costuri

Comentarii | Posted in Noutati By Mihai Ardeleanu
Suntem incantati sa va anuntam ca incepand din aceasta toamna, demaram distributia de produse Kraft.
0 Comentarii | Posted in Evenimente By Mihai Ardeleanu
Va prezentam noile discuri diamantate de la Klingspor
0 Comentarii | Posted in Noutati By Marius Focsaneanu
Produsul Azur SuperPalux se aplica in 2-3 straturi la interval de 8-10 ore. Primul strat se lasa 24 ore la uscare, dupa care se slefuieste usor si se desprafuieste, urmand aplicarea celorlalte straturi. Intre cel de-al doilea si cel de-al treilea strat nu este necesara slefuirea. Suprafata se va da in exploatare dupa 5 zile de la aplicarea ultimului strat. .
0 Comentarii | Posted in Utile By Marius Focsaneanu

Cum se aplica lacul pentru lemn/cabana S5080 Azur Lazur?

In primul rand, lacul S5080 de cabana este recomandat pentru lacuirea cabanelor si a altor suprafete din lemn exterioare, dar si interioare. Suprafetele exterioare pe care se poate aplica produsul sunt: cabane, baraci, balustrade, balcoane, garduri, banci, elemente de acoperis, terasa, foisoare, etc. Suprafetele interioare: tavane, constructii de lemn, poduri, elemente de fixare din lemn, boxe de subsol, etc.

Modul de aplicare al produsului este urmatorul: Primul pas este pregatirea produsului. Inainte de utilizare, lacul se omogenizeaza in ambalajul original. Nu se dilueaza.

Al doilea pas este pregatirea suportului si aplicarea: Suprafetele de lemn ce urmeaza a fi vopsite trebuie sa fie uscate si sa prezinte o umiditate cuprinsa intre 8-14% . Lemnul cu continut ridicat de umiditate sau extrem de uscat nu constituie un substrat bun pentru vopsire.

In cazul in care este vorba de suprafata lemnoasa noua, aceasta se slefuieste in lungul fibrei si se desprafuieste. Sistemul de aplicare recomandat este aplicarea a 2 straturi de Grund pentru protectia lemnului , dupa care unul sau 2 straturi de Lac pentru cabana .

In cazul in care suprafata lemnnoasa a fost lacuita anterior, la fel ca si in cazul anterior, aceasta se slefuieste si se desprafuieste. Ulterior, in cazul suprafetelor usor deteriorate, se recomanda aplicarea unuia sau doua straturi de Lac pentru cabana.

Daca suprafetele sunt foarte deteriorate, se recomanda aplicarea unui strat de grund pentru protectia lemnului , dupa care unul sau doua straturi de Lac pentru cabana . Intervalul de aplicare intre straturi este de minim 24 ore.

Pentru obtinerea unui rezultat optim, se recomanda aplicarea in 2-3 straturi si aplicarea la umbra, cu posibilitatea existentei unui curent de aer pentru uscare.

Echipamentul de aplicare poate fi pensula pentru lacuri , rola sau pistol de pulverizare cu aer.

Pentru a va proteja suprafetele pe care nu doriti sa le lacuiti, va recomandam benzile de mascare, ideale pentru interior, iar pentru exterior va recomandam benzile cu protectie impotriva razelor ultra violete .

Conditii de aplicare recomandate: - temperatura mediu: 15-30 gradeC

- umiditatea relativa a aerului: max 65%

- temperatura suportului: 15-30 gradeC (temperatura suportului va fi cu cel putin 30C peste temperatura punctului de roua, pentru a se evita condensarea umiditatii)

- umiditatea suportului: max. 14%

- pentru asigurarea unei mai bune aderenta a straturilor succesive se recomanda sa se execute slefuirea in lungul fibrei cu hartie abraziva de granulatie medie.

Curatarea echipamentului de aplicare este recomandata cu diluant S509 

In privinta uscarii, timpul de uscare creste in urmatoarele conditii: - scaderea temperaturii - umiditate excesiva - cresterea grosimii peliculei - slaba ventilatie a incaperii (in cazul aplicarii pe suprafete situate in interior). Timp de uscare al peliculei in conditiile recomandate: 24 ore.

CONSUMURILE SPECIFICE MEDII SUNT URMATOARELE: 1L de produs acopera aproximativ 8-14 mp intr-un strat, functie de gradul de absorbtie al lemnului.

Spor la treaba!

Comentarii | Posted in Utile By Marius Focsaneanu

Cum se aplica vopseaua email Azur Evrika 5044

Inainte de aplicare, produsul trebuie adus la temperatura de 18-30 grade C. Eventualele pelicule formate la suprafata produsului 0trebuie inlaturate si trebuie omogenizat produsul.

Pregatirea suportului si aplicarea: Suprafetele trebuie sa fie grunduite in prealabil cu un grund adecvat, in functie de natura suportului.

Daca suprafata este metalica si este noua

Suprafata se curata de rugina, impuritati prin periere sau se slefuieste cu hartie abraziva si se degreseaza cu diluant S 509 . Apoi se protejeaza cu Grund Anticoroziv Uzual sau Evrika . Dupa uscarea grundului, se aplica emailul .

Grund Uzual / Grund anticoroziv seria 5007/ Gund Evrika – 1-2 straturi; Email Evrika  – 1-2 straturi. Daca suprafata metalica a fost vopsita in prealabil

In cazul suprafetelor degradate, se va indeparta vechiul strat de email prin decapare chimica  sau cu mijloace mecanice. Apoi se aplica emailul Evrika  1-2 straturi.

Daca suprafata este lemnoasa si este noua

Suprafata se slefuieste si se desprafuieste, apoi se aplica un grund . Dupa uscare se aplica emailul . Umiditatea lemnului trebuie sa fie cuprinsa intre 8 si 12%.

Grund de impregnare – 1 strat; Email Evrika – 1-2 straturi.

 

Daca suprafata este lemnoasa si a fost vopsita in prealabil

Daca suprafata este in stare buna, dupa o spalare cu apa si sapun (solutie de detergent) se slefuieste cu hartie abraziva  suprafata umeda. Dupa uscare se aplica emailul . Email Evrika – 1-2 straturi.

Daca suprafata este din zidarie, beton sau tencuiala si este noua

 

Pe suprafetele gletuite se aplica emailul . Email Evrika – 2 straturi.

Daca suprafata este din zidarie, beton, tencuiala, insa este vopsita in prealabil

 

Daca suprafata este in stare buna, dupa o spalare cu apa si sapun (solutie de detergent) se slefuieste suprafata umeda cu hartie abraziva . Dupa uscare, se aplica emailul . Email Evrika – 1-2 straturi.

Metode de aplicare: pensula , rola sau pistol de pulverizare cu aer.

Produsul se va dilua cu max. 10% diluant S 509 . Intervalul de aplicare intre straturi este de minim 12 ore. Grosimea fiecarui strat uscat recomandata este de 25-35 microni.

Conditii de aplicare recomandate:

- temperatura mediu: 15-30 grade C;

- umiditatea relativa a aerului: max 70%;

- temperatura suportului: 15-30 grade C (temperatura suportului va fi cu cel putin 3 gradeC peste temperatura punctului de roua pentru evitarea condensului).

Curatare echipament de aplicare: cu diluant S 509 .

Uscare: Timpul de uscare creste in urmatoarele conditii:

- scaderea temperaturii;

- umiditate excesiva;

- cresterea grosimii peliculei;

- slaba ventilatie a incaperii (in cazul aplicarii pe suprafete situate in interior).

Timp de uscare a peliculei in conditiile recomandate: 24 ore.

CONSUMURI SPECIFICE MEDII: 13 mp/l/strat.

Consumul variaza in functie de natura suprafetei si metoda de aplicare.

Spor la treaba. Daca aveti orice intrebari, nu ezitati sa ne contactati aici

 

 

Comentarii | Posted in Utile By Marius Focsaneanu
Desc