Alcromal - Magazin de scule si unelte pentru meseriasi cu stil.

Banda electroizolatoare 15 mm. X 20 m. alb Cod Unic: 151520A

2.56lei
- +
  • Stoc: disponibil
  • Livrare: 100g
  • Retur: 14 zile

Descriere:

  1. Material de bază gros și flexibil: Materialul gros oferă o izolare fiabilă și o protecție adecvată împotriva curentului electric. Flexibilitatea înseamnă că banda poate fi ușor aplicată pe suprafețe variate și poate fi modelată în jurul conductorilor sau a altor componente.

  2. Performanță adezivă excelentă: Adezivul de înaltă calitate asigură o aderență puternică, inclusiv pe suprafețe metalice, ceea ce face ca banda să fie potrivită pentru diverse aplicații.

  3. Izolare și marcarea firelor: Această bandă este ideală pentru izolarea și marcarea cablurilor și firelor electrice. Disponibilitatea în mai multe culori permite identificarea și marcarea diferitelor circuite sau funcții.

  4. Repararea: Pe lângă izolație și marcarea firelor, banda poate fi utilizată și pentru repararea temporară a altor componente sau izolații deteriorate într-o varietate de aplicații.

  5. Certificare conform standardelor: Certificarea conform standardelor relevante confirmă calitatea și conformitatea produsului cu standardele industriale.

  6. Rezistență la temperaturi ridicate: Cu o rezistență la temperaturi de până la 90°C, această bandă este potrivită pentru aplicații care implică temperaturi mai înalte.