Cosul meu

0

SC ALCROMAL SERVICE SRL, in calitate de proprietar al www.ALCROMAL.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ALCROMAL SERVICE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate de clientii nostri.

Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de confirmare si procesare a comenzilor. Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume/cod fiscal, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta daca este necesar. In cazul in care se doreste crearea unui cont pe site-ul ww.anvelodrom.ro este necesara furnizarea unei adrese de e-mail valide.

Utilizarea datelor cu caracter personal

SC ALCROMAL SERVICE SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.alcromal.ro. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei;

Alcromal si SC ALCROMAL SERVICE SRL. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele de contact ale clientilor - unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Prin accesarea Site-ului si plasarea unei comenzi online pe www.alcromal.ro, cumparatorul declara ca este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal si ca este in cunostinta de cauza, ca se bucura de drepturile prevazute de Legea nr 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www. alcromal.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.alcromal.ro. Pentru a sterge informatiile din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

Utilizarea cookie-urilor

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau "cookie" ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului). Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si nu identifica personal utilizatorii de internet. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor. In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, alcromal.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita accesul la contul de client Alcromal si la avantajele aduse de acesta.

De asemenea, retele terte de publicitate online care isi desfasoara promotii pe site-ul nostru pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele vizitatorilor. Un exemplu de astfel de retea terta este Google care poate folosi cookie-uri pentru a afisa ulterior publicitate online pe baza vizitelor anterioare pe acest site. Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu vei mai primi publicitate online - ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Aboneaza-te acum
si primesti 5% discount
Doriți să fiți sa primiți informații exclusive despre cele mai recente produse, oferte și evenimente din acest magazin online? Abonează-te gratuit la newsletter-ul nostru și obții un voucher în valoare de 5 % pentru următoarea achiziție făcută pe alcromal.ro